Potoschi, un campion naţional ce vrea la Campionatul European

      • Dragoş Cîmpanu este la Cupa României pentru seniori

Daniel Potoschi, luptător al Clubului Sportiv Ceahlăul Piatra Neamţ, îşi doreşte ca în 2017 să fie unul dintre sportivii români prezenţi la Campionatul European de Cadeţi, care va fi la Dortmund, în Germania. Pentru asta, pe plan naţional şi-a îndeplinit obiectivul impus la naţionalele din perioada 9-11 iunie 2017 de la Botoşani.


Daniel Potoschi, pe podiul pe locul 1, şi antrenorul Ion Purcariu, în faţa sa, în albastru

Daniel Potoschi a devenit campion naţional în cadrul competiţiei amintite, iar acest succes îi conferă liniştea necesară de a se pregăti în continuare cu încredere şi şi speranţă pentru a dovedi antrenorilor de la lotul României că merită să fie la europene.
„A avut cinci meciuri de disputat la acest turneu de la Botoşani. Iar titlul este unul meritat pentru Daniel. A fost serios, atent şi determinat să câştige pentru a-şi mări şansele de a merge la Europene în 2017, iar eu sper că va arăta în continuare că merită să meargă în Germania“, a declarat Ion Purcariu, antrenorul secţiei de lupte a CS Ceahlăul Piatra Neamţ.

Până la europenele de la Dortmund (27 iunie – 2 iulie 2017), Daniel Potoschi îşi va continua pregătirea alături de ceilalţi componenţi ai lotului naţional de cadeţi la Câmpulung Mulscel.

Cîmpanu, la Cupa României

Deşi de ani de zile Dragoş Cîmpanu luptă în Germania în campionatul naţional al acestei ţări, în România, luptătorul de 34 de ani este prezent în aceste zile la Constanţa, acolo unde are loc o întrecere importantă: Cupa României la seniori.
„A venit acasă şi a plecat pentru a concura. Are o voinţă de fier şi am încredere că va face o figură frumoasă. Are destulă experienţă încât să îşi dorească o clasare pe podium“, a spus Ion Purcariu. Dragoş Cîmpanu va concura la Constanţa la categoria „59kg“.

Cât priveşte situaţia lui Mihai Mihuţ, sportivul pietrean legitimat la Astra Arad va intra în luptă la Cupa României la categoria „66kg“.2017-06-14
Campionatul Național de Canotaj - Ergometru - 02.03.2019
Atletism - conferinta de presa 02.04.2018
Informatii publice