Dragoş Cîmpanu, bronz şi o promisiune pentru 2018

     Dragoş Cîmpanu, sportiv al CS Ceahlăul Piatra Neamţ, a fost săptămâna trecută la Constanţa, acolo unde s-a desfăşurat ediţia 2017 a Cupei României la lupte pentru seniori. Au fost acolo sportivii de la lupte libere, greco-romane şi feminin.


Mihai Mihuţ (albastru) şi Dragoş Cîmpanu (roşu)

Pietreanul a concurat la categoria „59kg“ şi a reuşit să urce pe podium, pe treapta a treia, după un parcurs în care a avut de disputant patru meciuri.
„A fost o participare pe care eu o consider de succes. Mă bucur mult de câştigarea acestei medalii. Sufleteşte şi mental pot şi vreau mai mult, dar fizic am avut dureri mai la genunchiul drept, după operaţia de anul trecut când am avut ruptură de ligamente“, a declarat Dragoş Cîmpanu.

Sportivul se gândeşte serios să continue activitatea de sportiv pe lângă cea de antrenor în Germania şi pentru că în 2018 îşi doreşte foarte mult să se bată iar pentru medalii în România. „Mă voi pregăti şi pentru Campionatul Naţional şi pentru Cupa României, dar îi avertizez pe toţi că voi vrea să stau pe treapta cea mai înaltă de fiecare dată. Vreau să fiu iar campion“, a mai spus Dragoş Cîmpanu.

Mihai Mihuţ, fost sportiv al CS Ceahlăul ce reprezintă acum Astra Arad, a câştigat în 2018 medalia de aur la Cupa României. Pietreanul a fost cel mai bun la categoria „66kg“.2017-06-19
Campionatul Național de Canotaj - Ergometru - 02.03.2019
Atletism - conferinta de presa 02.04.2018
Informatii publice