Mihaela Macsim, salbă medalii de bronz

     Mihaela Macsim s-a întors de la ediţia din acest an a Campionatelor Mondiale de telegrafe viteză cu cinci medalii de bronz câştigate. Patru dintre acestea s-au consemnat în probele individuale, iar una cu echipa naţională a României în ierarhia pe naţiuni.

Distincţiile individuale au fost adjudecate în probele de recepţie, transmisie, recepţia indicativelor şi trafic radiosimulat, toate la categoria juniori 1.
„Este fără urmă de îndoială o colecţie frumoasă pentru ea la această ediţie a mondialelor. Încununează munca de peste an şi îi dă încredere pentru viitor. De asemenea, medaliile câştigate dovedesc membrilor Consiliului Judeţean Neamţ că sprijinul financiar nu a fost în zadar şi ţinem să le mulţumim pe această cale“, a precizat Gheorghe Paisa, pietreanul antrenor al lotului naţional al României din care a mai făcut parte şi seniorul Lucian Cojocaru.

Nu numai aceste medalii au fost câştigate de sportivii români în concursul găzduit de localitatea maghiară Esztergom în perioada 8-12 septembrie 2017, astfel că în clasamentul pe naţiuni, România a încheiat podiumul. Campioană mondială pe echipa s-a încununat Rusia, iar cu argintul s-a mulţumit Belarusul. Au participat în total sportivi din 18 ţări la această ediţie a mondialelor de telegrafie viteză.

Anterior concursului din Ungaria, CS Ceahlăul a apărut în lista de start a campionatelor naţionale de telegrafie viteză pe echipe. CS Ceahlăul a încheiat întrecerea de la Băila Felix pe locul 4, după CSM Iaşi, CSTA Bucureşti şi CSTA Suceava, dar înaintea celor de la CSTA Petrolul Ploieşti, unul dintre cele mai bune cluburi din ţară. Participarea la competiţia din perioada 5-8 septembrie a fost posibilă cu sprijinul Consiliului Local al Muncipiului Piatra Neamţ.2017-09-13
Campionatul Național de Canotaj - Ergometru - 02.03.2019
Atletism - conferinta de presa 02.04.2018
Informatii publice