150 de copii în proiectul ”Eu iubesc înotul”

     

Asociația Sportivă Vip San Gym Piatra Neamț a ajuns la startul celei de a zecea ediții a proiectului ”Eu iubesc înotul”, proiect finanțat de Consiliul Județean Neamț. Vor fi 150 de elevi din școli din Piatra Neamț (Școala 1, 2, 5, Liceul Sportiv și Liceul Teologic) și comune apropiate precum cele din Dochia, Tarcău, Borlești, Ruseni și Tupilați. Trebuie spus că aceasta este ediția cu cea mai numeroasă participare de până acum.

„Deschidem a X-a ediţie a proiectului «Eu iubesc înotul», proiect finanţat de Consiliul Judeţean Neamţ şi de Asociaţia Vip SanGym Piatra Neamţ. Spre bucuria noastă, anul acesta sînt 150 de copii de la zece şcoli din mediul urban şi din mediul rural. Mulţumim şi primarilor care au ajutat la transportul copiilor la aceste cursuri unde micuţii o să se cunoască, o să socializeze. Sper să fie un curs pe care copiii să şi-l amintească toată viaţa. De asemenea, îmi doresc acest curs nu numai pentru copiii, ci şi pentru urmaşii lor, să-i înveţe să înoate, deoarece prin înot ne şi dezvoltăm, este sportul care se practică într-un alt mediu“, a declarat antrenorul Valentin Gavril, director al Clubului Sportiv Ceahlăul, cel care se ocupă şi de această dată de implementarea proiectului.

Timp de opt săptămâni, în fiecare zi lucrătoare, de la ora 09:00 la ora 12:00 elevii vor avea un program bine conturat în care vor învăța din tainele înotului la piscina Vip San Gym. Vor fi însă lecții și despre igienă sau prim ajutor.2018-07-17
Campionatul Național de Canotaj - Ergometru - 02.03.2019
Atletism - conferinta de presa 02.04.2018
Informatii publice