Zece canotori la naţionalele de seniori şi tineret

     

În perioada 18-20 septembrie va avea loc ediţia din acest an a Campionatelor Naţionale de canotaj pentru seniori şi tineret. CS Ceahlăul Piatra Neamţ va avea înscrişi în concurs zece sportivi, dintre care trei vor fi în listele de start la seniori, deşi ar putea concurat la tineret, iar restul de şapte la tineret, deşi sunt încă juniori.

Antrenorul secţiei de canotaj a CS Ceahlăul, Valentin Gavril, a precizat că obiectivul pentru această întrecere este să fie măcar două clasări de podium în toate probele în care vor concura elevii săi.
„Fiecare dintre aceşti canotori ai noştri vor concura la o categorie de vârstă superioară. Este normal aşa dacă vrem să progreseze şi să ştie unde sunt ca nivel de pregătire în comparaţie cu ceea ce are mai bun canotajul românesc în prezent. Au şansele lor, se vor bate pentru ele şi consider că două medalii este un obiectiv realizabil“, a declarat Valentin Gavril, cel care este şi directorul CS Ceahlăul.

Sportivii de la categoria „tineret“ care vor fi în liste de concurs la seniori sunt Alexandra Rusu, Monica Andron şi Dănuţ Nanea, în timp ce juniorii ce se vor bate pentru medalii la „tineret“ se numesc Laura Pal, Georgiana Caziuc, Lavinia Munteanu, Amalia Mustea, Andreea Vlădoiu, Denisa Onea, Constantin Irimia.2018-09-14
Campionatul Național de Canotaj - Ergometru - 02.03.2019
Atletism - conferinta de presa 02.04.2018
Informatii publice