România selecţionerului Paisa, bronz în Kazahstan

     

Echipa naţională de radioamatorism a României a fost în ultimele zile ale lunii august la Campionatul Mondial de telegrafie viteză, întrecere găzduită de oraşul Astana, din Kazahstan. Favorită la ocuparea locului 3 în clasamentul pe naţiuni, selecţionata tricoloră şi-a văzut ţelul realizat, astfel că s-a întors acasă cu medalia de bronz.

România a fost în clasament sub Belarus şi Rusia, campioana şi vicecampioana mondială, dar în urma acestui trio s-au clasat alte 20 de naţionale.
„Belarus şi Rusia sunt echipele cele mai bune din lume. Noi urmăm în această ierarhie şi mă bucur că reuşim să ne menţinem acolo, înaintea unor nume mari ale lumii, care sigur dispun de mult mai multe fonduri pentru pregătire. Rezultatele sunt conform aşteptărilor şi ne dau încredere că munca noastră nu este van“, a declarat Gheorghe Paisa, directorul DJST Neamţ.

În urma selecţionatei României au fost naţionale precum cele din Statele Unite ale Americii, Ungaria, Bulgaria, Elveţia, Italia, Germania, Kazahstan sau Republica Moldova (n.n. – locul 11 în clasamentul pe naţiuni).

Singura medalie câştigată în concursul individual de o sportivă de la Piatra Neamţ este cea de bronz a junioarei Mihaelei Macsim<-b>, adjudecată în proba de recepţie indicative. Celelalte clasări în probe individuale ale pietrenilor sunt: Lucian Cojocaru (seniori) – locul 5 şi Victoria Paisa (seniori) – locul 7.2018-09-18
Campionatul Național de Canotaj - Ergometru - 02.03.2019
Atletism - conferinta de presa 02.04.2018
Informatii publice