CS Ceahlăul a avut medaliaţi la naţionalele de la Dămuc

     
Alin Iancu

CS Ceahlăul Piatra Neamţ a avut atleţi înscrişi la Campionatul naţional de Alergare montană pe distanţa de 30 de kilometri şi se poate lăuda cu o medalie câştigată în proba celor care au alergat la categoria tineret. Competiţia a avut loc la Dămuc, judeţul Neamţ.

Medalia de bronz i-a revenit alergătorului Alin Gabriel Iancu, cel care a încheiat cursa de 30 de kilometri în 3 ore, 51 de minute şi 26 secunde. Pe locul 2 la tineret s-a clasat Dan Alexandru Hriscu (CSU Cluj Napoca - 3 ore, 46 minute, 9 secunde), iar titlul de campion s-a trecut în dreptul lui Andrei Ivănescu (CSU Cluj Napoca - 3 ore, 22 minute, 47 secunde).

De asemenea, alţi doi sportivi legitimaţi la CS Ceahlăul au terminat concursul pe locul 4. La seniori, Alexandru Ionuţ Husariu a fost primul sub podium cu timpul de 2 ore, 58 minute şi 4 secunde, iar la tineret, locul 4 a fost ocupat de Florin Teodor Ilade (4 ore, 25 minute, 29 secunde).

Competiţia de la Dămuc a adunat la startul naţionalelor de alergare montană pe 30 de kilometri un număr de 5 fete şi 23 de băieţi.

În paralel, organizatorii au oferita şansa alergătorilor amatori să participe la prima ediţie a întrecerii denumite Hăşmaş Maraton. S-a alergat în două curse, una de maraton pe distanţa de 42 de kilometri şi una de semimaraton de 21 de kilometri. La maraton au fost în concurs şapte băieţi şi o fată, toţi terminând cursa, iar la semimaraton au intrat în concurs 34 de concurenţi, dintre care 8 fete.

FOTO: Pagina de facebook a lui Alin Iancu2018-09-28
Campionatul Național de Canotaj - Ergometru - 02.03.2019
Atletism - conferinta de presa 02.04.2018
Informatii publice