Diana Țigănașu, a patra la Balcaniadă

     

Pe 10 februarie 2019, atleta noastră Diana Țigănașu a concurat la ediția din acest an a Campionatelor Balcanice de atletism în sală pentru sportivi de la categoria de vârstă U20 (Juniori 1). Concursul a avut loc la Istanbul și a adunat la start sportivi din Turcia, Grecia, Bulgaria, Serbia, Slovenia, Armenia, Moldova, Israel, Croația, Bosnia-Herțegovina, Ucraina, Macedonia, Kosovo, Albania și România.

Diana Țigănașu a terminat pe locul 4 proba de aruncare a greutății, cel mai bun rezultat cifric la Istanbul fiind 13.49m, reușit la a patra încercare. Antrenorul Dan Cojocaru a precizat că sportiva sa a concurat cu ceva probleme medicale și că rezultatul este mult sub potențialul elevei sale. De asemenea, îngrijorarea în ceea ce privește starea se sănătate a sportivei este mare, având în vedere că Diana Țigănașu ar avea săptămâna viitoare concurs de selecție pentru lotul național ce va merge la Cupa Europei, dar și campionatul național de juniori.

Diana Țigănașu are deja medalii pe plan național la aruncarea greutății. Este campioană națională la categoria tineret, cu 14.02m, aruncare cu care s-a clasat pe locul 2 în ierarhia de la senioare. Competiția a fost pe 6 și 7 februarie la București.2019-02-11
Campionatul Național de Canotaj - Ergometru - 02.03.2019
Atletism - conferinta de presa 02.04.2018
Informatii publice