Diana Țigănașu, medalii la naționale

     

Diana Țigănașu a reprezentat CS Ceahlăul Piatra Neamț la două Campionate Naționale în ultimele zile. Prima întrecere a avut loc la finele săptămânii trecute, la București, și a fost rezervată juniorilor I, iar cea de a doua a fost de seniori și tineret, participarea fiind doar a atleților din probele de aruncări lungi.

Diana Țigănașu s-a impus în proba de aruncare a greutății la Campionatul Național de atletism în sală pentru junior I, ediția 2019. Pietreanca s-a impus cu rezultatul de 13.55 metri într-o întrecere în care Miruna Deleanu (CS Ceahlăul-LPS Piatra Neamţ) a terminat cu medalia de bronzing palmares (11.54 metri).

La naţionalele de aruncări lungi pentru seniori şi tineret, Diana Ţigănaşu a concurat în proba de aruncăre a discului. Concursul din 25 februarie, desfăşurat tot la Bucureşti, i-a adus elevei lui Dan Cojocaru medalia de argint în proba de senioare şi medalia de aur în proba de tineret. Cea mai bună aruncare a sa a măsurat 45,45 metri.

Dan Cojocaru, antrenor:
„Rezultatele sunt bune, dar, din păcate, nu au continuitate la nivel internaţional fiindcă Diana intră în program de refacere şi recuperare din cauza unei accidentări. Este o problemă medicală care cere atenţie şi care trebuie rezolvată repede pentru a nu avea de pierdut în sezonul de vară. De aceea, acum în martie va rata şi prezenţa la Cupa Europei pe echipe pentru tineret“.2019-02-26
Campionatul Național de Canotaj - Ergometru - 02.03.2019
Atletism - conferinta de presa 02.04.2018
Informatii publice