Festivitate de final de an la CS Ceahlăul

       CS Ceahlăul Piatra Neamţ a pus punct anului sportiv 2016 cu o festivitate la care au participat mare parte dintre sportivii clubului, antrenorii şi Moş Crăciun. Unii au lipsit, dar motivat, având în vedere că se află în plină perioadă de pregătire şi că şi în aceste zile, în care lumea creştină se pregăteşte de sărbătorile de iarnă, ei stau în cantonamente. Aceasta pentru că anul sportiv 2017 bate la uşă, iar primele ...

Citeste mai departe »
2016-12-22

Medalie pentru Maxim la Cupa Romaniei

      Codrin Maxim a avut o participare reusita la editia 2016 a Cupei Romaniei la lupte libere pentru junior. La individual, pietreanul de la CS Ceahlaul si-a indeplinit obiectivul, acela de a cistiga o medalie.

In concursul de la Bucuresti din perioada 4-6 noiembrie 2016, Codrin Maxim a avut trei meciuri, iar cind s-a stabilit clasamentul final la categoria de greutate “55kg”, numele sau a aparut intre cei care urmau sa urce pe podium ...

Citeste mai departe »
2016-11-08

De doua ori Cupa Romaniei la lupte, in noiembrie

      Sportivii sectiei de lupte greco-romane a CS Ceahlaul Piatra Neamt nu au terminat competitiile pe anul 2016. In luna noiembrie, antrenorul Ion Purcariu va merge cu elevii sai de doua ori la Cupa Romaniei, una dedicata cadetilor, iar cealalata juniorilor.

Prima dintre ele va fi cea a juniorilor la care va participa doar Codrin Maxim, in perioada 4-6 noiembrie 2016. Sportivul pietrean, componenet al lotului national al Roma ...

Citeste mai departe »
2016-11-04

Karateca medaliati la europene

      CS Ceahlaul Piatra Neamt a avut reprezentanti in lotul Romaniei care a participat la editia 2016 a Campionatului European de karate fudokan. Rezultatele inregistrate de sportivii pregatiti de Paul Pintilie au fost pe masura asteptarilor antrenorului, cel care spera ca noua generatie se va ridica din 2017 la nivelul stabilit in aniitrecuti.

Sapte sportivi au fost in lotul tricolor si s-au intors acasa cu medalii de toate culorile. Cu aur a ven ...

Citeste mai departe »
2016-10-26

Nationala lui Paisa, de bronz la mondiale

       Lotul Romaniei de radioamatorism a revenit de la Campionatele Mondiale de telegrafie viteza cu locul trei pe natiuni, un fapt obisnuit, avind in vedere ca tricolorii n-au lipsit de pe podium in ultimii ani, ca selectionata. Omul responsabil cu pregairea acestei nationale este Gheorghe Paisa, antrenorul sectiei de radioamatorism a CS Ceahlaul Piatra Neamt.

Cu punctele adunate de toti sportivii, de la seniori la juniori, Romania a fo ...

Citeste mai departe »
2016-09-30

Unsprezece canotori, in loturile de juniori pentru 2017

      Sectia de canotaj a CS Ceahlaul-LPS Piatra Neamt a primit vesti bune dupa actiunile de selectie care au fost in ultimele luni, iar unsprezece dintre sportivii legitimate aici vor face parte dintre cei care vor fi in program special in 2017, adica in cantonamentele loturilor nationale de juniori. Dintre toti, patru vor face parte din lotul de junioare II, iar ceilalti din loturile de juniori I.

Citeste mai departe »
2016-09-30

Antrenorii de aruncari, reunire pentru un nou inceput la Piatra Neamt

       Atletismul a ajuns la un moment istoric nedorit in 2016, dupa ce nici un practicant al acestui sport nu a cistigat medalie de la editia din acest an a Jocurilor Olimpice. Pentru a da un restart macar unora dintre probele care alta data produceau aur, argint si bronz , opt dintre antrenorii care pregatesc sportivi pentru probele de aruncari greutate, disc, sulita, ciocan - s-au reunit astazi, 30 septembrie 2016, la Piatra Neamt.

Citeste mai departe »
2016-09-30

Rezultate de la balcaniada atletilor veterani

      Gheorghe Moise, sportiv legitimat la CS Ceahlaul Piatra Neamt, a fost spstamina trecuta (21-25 septembrie) in Serbia, acolo unde a avut loc editia din 2016 a Campionatelor Balcanice de atletism pentru veterani. Medaliat la campionatele nationale in aer liber rezervate acestei categorii, pietreanul a avut ambitia de a-si masura fortele si cu adversari de peste hotare.

Pe stadionul din Novi Sad, Gheorghe Moise a alergat in ...

Citeste mai departe »
2016-09-29

1 - 2 - 3 - 4Atletism - conferinta de presa 02.04.2018
Informatii publice
ACTE