Mihaela Macsim, salbă medalii de bronz

      Mihaela Macsim s-a întors de la ediţia din acest an a Campionatelor Mondiale de telegrafe viteză cu cinci medalii de bronz câştigate. Patru dintre acestea s-au consemnat în probele individuale, iar una cu echipa naţională a României în ierarhia pe naţiuni.

Distincţiile individuale au fost adjudecate în probele de recepţie, transmisie, recepţia indicativelor şi trafic radiosimulat, toate la categoria juniori 1.
...

Citeste mai departe »
2017-09-13

Atletism, junioare 1 - Aur şi argint la naţionale

       Diana Ţigănaşu şi Laura Corhană sunt cele două laureate ale CS Ceahlăul Piatra Neamţ la ediţia 2017 a Campionatelor Naţionale de Atletism în aer liber. Concursul a avut loc la Bucureşti, pe Stadionul „Iolanda Balaş Soter“, iar pentru Ţigănaşu a fost ultimul oficial al anului în curs.


Diana Ţigănaşu şi antrenorul Dan Cojocaru ...

Citeste mai departe »
2017-08-08

Andreea Grăpinoiu – campioană mondială

      - Andron şi Rusu, în „barcă de bronz“ la mondiale

Andreea Grăpinoiu a reuşit marea performanţă de a câştiga medalia de aur la Campionatele Mondiale de canotaj pentru juniori de la Trakai, Lituania. Acolo unde Dorina Otea a trăit o mare dezamăgire, sportiva de la CS Ceahlăul Piatra Neamţ a izbutit pe 6 august 2017 să îşi treacă în palmares un mare succes, primul de acest gen din carieră. De asemenea, la Trakai, Monica And ...

Citeste mai departe »
2017-08-07

Irinei Bordeianu i s-a cântat imnul la mondiale

      - pentru titlul mondial, pietreanca a alergat 255 km prin munți


Irina Bordeianu, prima din dreapta

Irina Bordeianu a intrat, în data de 30 iulie 2017, în istoria Clubului Sportiv Ceahlăul Piatra Neamț. De asemenea, antrenoarea Iulia Olteanu Negură a intrat în cartea de istorie a clubului nostru. Irina Bordeianu este primul sportiv legi ...

Citeste mai departe »
2017-07-31

Fetele lui Dan Cojocaru domină aruncările de disc și greutate în România

      
Diana Țigănașu, Dan Cojocaru, Lenuța Burueană

Lenuța Burueană și Diana Țigănașu sînt campioane naționale la senioare în probe diferite la Campionatul Național de atletism în aer liber. Competiția a avut loc în zilele de 7 și 8 iulie 2017, la București. Mai mult însă, cele două sportive și-au trecut în palmares medalii și ...

Citeste mai departe »
2017-07-09

Țigănașu, medaliată și la Balcaniada de juniori 1

       Diana Țigănașu și-a trecut în palmares a treia medalie câștigată la nivel internațional în anul 2017, după ce la începutul lunii iunie câștigase un aur și un bronz la Balcaniada de juniori 2. Acum sportiva de la CS Ceahlăul Piatra Neamț a concurat la categoria de vârstă juniori 1, la Pitești.


Diana Țigănașu

Pe 2 iulie, pietreanc ...

Citeste mai departe »
2017-07-05

Dragoş Cîmpanu, bronz şi o promisiune pentru 2018

      Dragoş Cîmpanu, sportiv al CS Ceahlăul Piatra Neamţ, a fost săptămâna trecută la Constanţa, acolo unde s-a desfăşurat ediţia 2017 a Cupei României la lupte pentru seniori. Au fost acolo sportivii de la lupte libere, greco-romane şi feminin.


Mihai Mihuţ (albastru) şi Dragoş Cîmpanu (roşu)

Pietreanul a concurat la categoria „5 ...

Citeste mai departe »
2017-06-19

Potoschi, un campion naţional ce vrea la Campionatul European

       • Dragoş Cîmpanu este la Cupa României pentru seniori

Daniel Potoschi, luptător al Clubului Sportiv Ceahlăul Piatra Neamţ, îşi doreşte ca în 2017 să fie unul dintre sportivii români prezenţi la Campionatul European de Cadeţi, care va fi la Dortmund, în Germania. Pentru asta, pe plan naţional şi-a îndeplinit obiectivul impus la naţionalele din perioada 9-11 iunie 2017 de la Botoşani.

Citeste mai departe »
2017-06-14

1 - 2 - 3 - 4Campionatul Național de Canotaj - Ergometru - 02.03.2019
Atletism - conferinta de presa 02.04.2018
Informatii publice