Laura Pal - Locul 4 în lume, locul 1 acasă

      Canotoarea Laura Pal, eleva antrenorului Valentin Gavril a avut o perioadă foarte încărcată în luna august a acestui an, având de participat la atât Campionatele Mondiale pentru juniori din Japonia, cât și la naționalele rezervate aceleiași categorii de vârstă, la Iași. La Tokyo, acolo unde a concurat pe aceeași pistă pe care se vor desfășura întrecerile Jocurilor Olimpice de vară din 2020, echipajul din care a făcut part ...

Citeste mai departe »
2019-08-22

Doi medaliați cu aur la naționalele de ”copii”

       Secția de atletism a Clubului Sportiv Ceahlăul Piatra Neamț a mai ”produs” doi campioni naționali în 2019, de această dată la categoria ”copii 1”. Concursul a avut loc în zilele de 17 și 18 iunie 2019 la București, pe Stadionul „Iolanda Balaș-Soter“ și a adunat la startul probelor micii atleți calificați după fazele zonale desfășurate anterior.

Sara Cristea este numele unui campion național. Elevă a ant ...

Citeste mai departe »
2019-06-19

Diana Țigănașu, aur și argint la naționalele de tineret

      Diana Țigănașu a confirmat forma bună prin care trece la Campionatele Naționale de Atletism pentru tineret în aer liber. După ce a realizat baremul de participare la Campionatele Europene de tineret încă de la începutul lunii în curs, atleta de la CS Ceahlăul Piatra Neamț a reușit să își treacă în palmares două medalii în urma ”naționalelor” găzduite de municipiul Pitești.

Diana Țigănașu, elevă a antrenoru ...

Citeste mai departe »
2019-06-19

Diana Țigănașu, barem de EURO la „greutate“ și „disc“

       Diana Țigănașu s-a dovedit pregătită îndeajuns pentru a reuși performanțele cifrice care îi permit să aibă certitudinea că va fi în lotul României ce va merge în iulie în Suedia. Acolo, la Boras, vor avea loc întrecerile Campionatelor Europene de aletism în aer liber pentru juniori , iar atleta noastră ar putea lua startul atât în proba de aruncare a greutății, cât și în cea de aruncare a discului.

Baremul pentru „ ...

Citeste mai departe »
2019-06-10

LUPTE - Două medalii la naționalele de juniori III

      Secția de lupte a CS Ceahlăul Piatra Neamț a avut trei reprezentanți la finalele national ale juniorilor III, copii de la categoria U15. Dintre aceștia, doi s-au întors la Piatra Neamț cu medalii. Competiția a avut loc la Tulcea, în perioada 6-9 iunie 2019, și a reprezentat criteriu de selecție pentru lotul României.

O medalie de argint s-a agățat la gâtul lui Massimo Crudu, la categoria de greutate „75 kg“, după o f ...

Citeste mai departe »
2019-06-10

Curs festiv pentru sportivii noștri de la LPS Piatra Neamț

      O serie dintre sportivii CS Ceahlăul Piatra Neamț au ajuns la finalul junioratului, unii dintre terminând în aceste zile și parcursul în liceu. La finele săptămânii trecute, în sala de consiliu a LPS Piatra Neamț – unitate școlară la care sportivii noștri au fost elevi, tinerii din Clasa a XII-a A au participat la un curs festiv alături de dirigintele lor, Valentin Gavril, de profesorii care le-au fost dascăli la mate ...

Citeste mai departe »
2019-05-29

Mihai Mihuț visează la Jocurile Olimpice din 2020

      Mihai Mihuț se află în plin program de pregătire cu lotul național de lupte. Pietreanul, fost sportiv al CS Ceahlăul Piatra Neamț, are visuri importante, și-a impus obiective îndrăznețe, iar pentru a reuși știe că are nevoie de sprijin. Moralul său este la cote ridicate știind că munca sa îi poate aduce rezultate frumoase, dar mai ales pentru că familia îi este baza pe care se sprijină când simte că îi este greu.
...

Citeste mai departe »
2019-05-23

Irina Bordeanu - la „EURO”, Noemi Bordeanu – spre Cupa Mondială

      CS Ceahlăul Piatra Neamț se bucură de faptul că încă o sportivă va face parte din lotul național, după ultimele prezențe la diferite competiții oficiale sau amicale. Irina Bordeanu și-a câștigat dreptul, la finele săpmânii trecute (n.n. - pe 18 mai 2019), de a participa la Campionatul European de alergare montană pentru juniori mari, alături de în echipa României.

Sportiva noastră a reușit să își îndeplineasc ...

Citeste mai departe »
2019-05-21

1 - 2 - 3Campionatul Național de Canotaj - Ergometru - 02.03.2019
Atletism - conferinta de presa 02.04.2018
Informatii publice