Irina Bordeanu - la „EURO”, Noemi Bordeanu – spre Cupa Mondială

      CS Ceahlăul Piatra Neamț se bucură de faptul că încă o sportivă va face parte din lotul național, după ultimele prezențe la diferite competiții oficiale sau amicale. Irina Bordeanu și-a câștigat dreptul, la finele săpmânii trecute (n.n. - pe 18 mai 2019), de a participa la Campionatul European de alergare montană pentru juniori mari, alături de în echipa României.

Sportiva noastră a reușit să își îndeplineasc ...

Citeste mai departe »
2019-05-21

Ionuț Husariu, medalie pentru România

      Ionuț Husariu, atlet legitimat la Clubul Sportiv Ceahlăul Piatra Neamț, a fost sîmbătă, 18 mai 2019, chiar de ziua sa de naștere, între concurenții Campionatelor Balcanice de Alergare Montană. Concursul a avut la la Câmpulung Moldovenesc și a adunat la start cei mai buni sportivi din această zonă a Europei. După acest concurs, visurile sportivului nostru sunt și mai mari.

Ionuț Husariu a câștigat medali ...

Citeste mai departe »
2019-05-20

România nu și-a îndeplinit obiectivul la europenele de canotaj pentru juniori

      România a fost reprezentată în perioada 17-19 mai 2019 în Germani, la Essen, de lotul tricolor deplasat pentru participarea la Campionatul European de Canotaj pentru juniori. Echipa națională, din care a făcut parte și sportiva noastră, Laura Pal, avea ca obiectiv câștigarea a două sau trei medalii la această întrecere, fapt nerealizat.
De aceea, se pare că săptămâna viitoare se anunță ședință la Federația Român ...

Citeste mai departe »
2019-05-20

Ionuț Husariu va reprezenta România la Balcaniadă

      Ionuț Husariu va fi reprezentantul CS Ceahlăul Piatra Neamț în lotul României pentru Campionatele Balcanice de Alergare Montană care vor fi pe 18 mai la Câmpulung Moldovenesc. Sportivul nostru și-a câștigat dreptul de a îmbrăca tricoul cu tricolor la concursul de selecție care a avut loc pe 4 mai 2019, tot la Câmpulung Moldovenesc.

Ionuț Husariu a concurat în cursa seniorilor, pe distanța de 12 kilometri. Timpul ...

Citeste mai departe »
2019-05-05

Loturile naționale – convocări și selecții

      

CS Ceahlăul Piatra Neamț are în luna mai trei atleți convocați la loturile naționale pentru diferite competiții de pregătire și verificare a potențialului actual. Este vorba despre sprinterii Robert Gavril ;I Silviu Munteanu, dar și despre aruncătoarea de disc și greutate Diana Țigănașu.
De asemenea, pe 4 mai ...

Citeste mai departe »
2019-05-03
Campionatul Național de Canotaj - Ergometru - 02.03.2019
Atletism - conferinta de presa 02.04.2018
Informatii publice