Ionică Stoica - doua medalii pentru CS Ceahlăul

Ionica StoicaLa cei 68 de ani ai săi, atletul pietrean Ionică Stoica a completat numărul de medalii câștigate în sezonul 2021 pentru gruparea CS Ceahlăul. Performerul nostru a participat în zilele de sâmbătă și duminică, la București, în cadrul întrecerii Campionatului Național de atletism în sală. Competiția a fost rezervată secțiunii Masters (veterani) și a fost organizată în incinta arenei "Ioan Soter". 60 metri, respectiv 3.000 metri marș au fost probele în cadrul cărora a fost înscris alergătorul nostru.


Ionică Stoica a participat din 2005 (anul legitimării sale în cadrul CS Ceahlăul) la întrecerile secțiunii veterani a Campionatelor Naționale de atletism. Doar în sezonul precedent pietreanul nu a putut onora cu prezența la startul evenimentului din Capitală.
"E drept, dar am fost plecat în Italia pentru rezolvarea mai multor probleme de serviciu, în cadrul unui târg internațional", a motivat atletul Ionică Stoica.
La întrecerile de sâmbătă și duminică, sportivul pietrean a urcat în două rânduri pe podiumul de premiere, pentru locurile III în probele la carec a fost înscris.
"La urma urmei, importantă a fost participarea. Cu toate acestea, trebuie să te pregătești conștiincios dacă tot vrei să te prezinți acolo", a comentat sportivul Ionică Stoica.
Revenit acasă, atletul nostru veteran își continuă pregătirea convins că în luna aprilie va fi solicitat pentru participarea în cadrul unei alte întreceri similare, programată în localitatea ieșeană Bârnova. Ulterior, Ionică Stoica își va îndrepta atenția spre tot ceea ce ține de prezența în proba seniorilor la tradiționalul maraton național "Bate Toaca" pe masivul Ceahlău. Evenimentul atletic din acest an se va desfășura la finalul lunii iunie. Un alt obiectiv important pe care alergătotul nostru vrea să-l confirme cu prezență bifată este Campionatul Național pe pistă, în aer liber de la București.


Tipărire   Email