Pietrenii, învingători în Cupa României Under 15

logo login20191015 3Luptătorii de greco-romane legitimați în cadrul secției de profil a Clubului Sportiv Ceahlăul Piatra-Neamț au încheiat pe locuri fruntașe întrecerea finalei Cupei României la secțiunea de vârstă Under 15. Competiția importantă a fost organizată săptămâna trecută, la Odorheiu Secuiesc, în
perioada 7-10 aprilie.


Delegația sportivilor noștri a fost coordonată de antrenorii Ion Purcariu, Ion Popa și Dragoș Cîmpanu. ~ntre cei cinci luptători pietreni, cel mai important rezultat a fost reușit de Gabriel Marcel. Pe culoarul categoriei de greutate 75 kilograme, la capătul celor patru meciuri disputate, acesta a terminat câștigător în toate confruntările. Pentru rezultatele sale, concurentul nostru a fost răsplătit de organizatori cu trofeul Cupei României și medalie.
Pe podium, dar pe locul II la general a terminat competiția luptătorul Ionuț Măriuța. ~n cadrul secțiunii de greutate 57 kilograme, pietreanul a avut trei victorii și un meci pierdut în cele patru meciuri programate.
Verișorul său, Mihai Măriuța (14 ani) s-a clasat pe locul V la categoria de greutate 48 kilograme, obținând două victorii în cele patru confruntări ale concursului. Aflat la început de drum în performanța sportivă, Paul Pașparugă a concurat pe culoarul categoriei de greutate 85 kilograme, acolo unde a pierdut ambele meciuri. Cel mai mic luptător al delegației CS Ceahlăul a fost Ionuț Ignat. ~n vârstă de numai 12 ani, acesta a avut parte de un singur meci, la categoria de greutate 68 kilograme.
Peste o lună de zile, pentru luptătorii de greco-romane ai CS Ceahlăul va urma întrecerea finalei Campionatului Național în categoria de vârstă Under 15. Concursul respectiv se va desfășura la Târgu-Mureș, acolo unde vom fin reprezentați de Mihai Măriuța, Ionuț Măriuța și Gabriel Marcel.


Tipărire   Email