logo csc

top2

Campionatul Național pe ergometru - Deva

logo login20191015 3Deplasare cu multe obiective

Sfârșitul acestei săptămâni (de vineri și până duminică) programează la Deva, întrecerea etapei finale a Campionatului Național pe ergometru. Competiția este destinată categoriilor de juniori (I, II III), seniori și masters, începând cu cei de 14 ani și terminând cu cei de 70 de ani.

Trei locuri I, un loc II și cinci locuri III pentru flotila Ceahlăului

20211210Tinerii canotori pietreni legitimați în cadrul secției de profil aparținând Clubului Sportiv Ceahlăul încheie sezonul competițional pe anul 2021 cu noi medalii în palmares. 27 noiembrie a fost momentul desfășurării întrecerii Campionatului Național de fond, o competiție desfășurată pe centre, la cluburile care au în dotare aparate ergometre.

Valentin Gavril a fost ales vicepreședinte al Federației de Canotaj

Valentin GavrilCunoscut pe plan local în postura de conducător al Clubului Sportiv "Ceahlăul" Piatra-Neamț, profesorul Valentin Gavril a devenit noul vicepreședinte al Federației Române de Canotaj. Alegerile pentru desemnarea noului for de conducere au avut loc sâmbătă, la Târgu-Mureș.

Sportivii CS Ceahlăul și LPS Piatra-Neamț, premiați la Târgu-Mureș

cm ergometru2Tinerii canotori pietreni legitimați în curtea grupărilor pietrene CS Ceahlăul, respectiv Liceul cu Program Sportiv s-au întors medaliați de la întrecerea Campionatului Național pe ergometru. Competiția s-a desfășurat pe simulatoare, sâmbătă, 13 martie în Sala Polivalentă din Târgu-Mureș. Juniorii au avut de parcurs distanța celor 2.000 de metri, în vreme ce seniorii au tras numai pe ruta celor 1.000 de metri.

Speranțe la noi medalii pentru canotorii CS Ceahlăul-LPS Piatra-Neamț

cm ergometruÎncepând de astăzi și până duminică, la Sala Polivalentă din Târgu-Mureș sunt anunțate întrecerile Campionatului Național pe ergometru. Evenimentul sportiv este destinat categoriilor juniori, seniori și masters. De la Piatra-Neamț, înscriși la startul competiției sunt sportivii canotori, legitimați în cadrul grupărilor CS Ceahlăul și Liceul cu Program Sportiv.
Prima unitate sportivă are deja înscriși pe listele întrecerii un număr de 20 de competitori, în vreme ce LPS-ul pietrean figurează cu alți 12 sportivi.

Valentin Gavril candidează la postul de vicepreședinte al FR Canotaj

Valentin GavrilProfesor emerit si renumit în sportul de mare performanță pentru iscusința de a descoperi, forma și promova spre marea performanță tinerele talente din canotaj, tehnicianul pietrean Valentin Gavril candidează în acest an la postura de vicepreședinte al Federației Române de Canotaj. Până să intre în cursa pentru câștigarea funției importante, Valentin Gavril s-a făcut cunoscut și ca director al celei mai valoroase instituții sportive nemțene înscrisă în marera performanță: CS Ceahlăul Piatra-Neamț.