logo csc

top2

Primele medalii ale canotorilor pietreni în sezonul 2020

Valentin GavrilPerformanțele elevilor profesorului Valentin Gavril au fost înregistrate la întrecerea Cupei României pe ergometru, desfășurată în centrele de specialitate din țară.
Tinerii canotori pietreni legitimați în curtea Liceului cu Program Sportiv și a Clubului Sportiv Ceahlăul și-au confirmat valoarea în cadrul primului concurs oficial din sezonul nou, 2020.

Laura Pal - Locul 4 în lume, locul 1 acasă

laura pal2Canotoarea Laura Pal, eleva antrenorului Valentin Gavril a avut o perioadă foarte încărcată în luna august a acestui an, având de participat la atât Campionatele Mondiale pentru juniori din Japonia, cât și la naționalele rezervate aceleiași categorii de vârstă, la Iași. La Tokyo, acolo unde a concurat pe aceeași pistă pe care se vor desfășura întrecerile Jocurilor Olimpice de vară din 2020, echipajul din care a făcut parte Laura Pal a ajuns în finala probei de 4 vâsle.

Curs festiv pentru sportivii noștri de la LPS Piatra Neamț

logo login20191015 3O serie dintre sportivii CS Ceahlăul Piatra Neamț au ajuns la finalul junioratului, unii dintre terminând în aceste zile și parcursul în liceu. La finele săptămânii trecute, în sala de consiliu a LPS Piatra Neamț – unitate școlară la care sportivii noștri au fost elevi, tinerii din Clasa a XII-a A au participat la un curs festiv alături de dirigintele lor, Valentin Gavril, de profesorii care le-au fost dascăli la materiile parcurse, de părinți și de directorul școlii, Ovidiu Țoc.

Laura Pal: „2019 va fi «un an de aur“

laura pal1Laura Pal a devenit în 2018 campioană europeană, a fost medaliată cu bronz la mondiale, a devenit campioană balcanică. Sportiva noastră a fost desemnată cea mai bună sportivă a anului 2018 în Neamț și visează să fie mai bună în 2019.

1. Cum caracterizezi anul 2018 din punct de vedere sportiv?
Anul 2018 a fost un an greu. Și vă spun și de ce. În anul care aproape a trecut am avut primele experiențe la concursurile internaționale de mare anvergură, dar am reușit să trec cu bine și cu rezultate foarte bune. A trecut greu, cu multe sacrificii, însă îmi voi aminti de el cu plăcere ca fiind cel mai frumos an. Până acum!

Sportivul anului, antrenorul anului, clubul anului = CS Ceahlăul

laura pal1Laura Pal CS Ceahlăul Piatra Neamț a încheiat anul sportiv 2018 atribuindu-se titulatura de „CEL MAI BUN“. Suntem cel mai bun club sportiv din județ. Dăm cel mai bun sportiv al anului în județ. La sporturi olimpice avem în curte cel mai bun antrenor, ca și la sporturi neolimpice.

Cel mai bun sportiv este LAURA PAL. Canotoarea noastră a câștigat în 2018 titlul european, medalia de bronz la mondiale, titlul balcanic și medalia de argint la balcaniadă. Toate întrecerile au fost la juniori. Antrenorul său, Valentin Gavril, directorul CS Ceahlăul, a fost desemnat astfel antrenorul anului. Canotoare de succes mai avem: Monica Andron, Amalia Mustea și Alexandra Rusu.