logo csc

top2

Georgiana Blanariu, medalie de aur la Campionatul Balcanic

20220913 2Legitimată la CS Ceahlăul, canotoarea Georgiana Blanariu a reușit o nouă performanță măreață. De vineri și până duminică, eleva descoperită de profesorul Valentin Gavril a participat la întrecerile Campionatului Balcanic de canotaj. Întrecerea s-a desfășurat la Višegrad, în Bosnia-Herțegovina. Acolo, pietreanca a concurat în secțiunea junioarelor I (18-19 ani), în proba de 4 rame.

Canotorii CS Ceahlăul și LPS Piatra Neamț, pe podium la Campionatele Naționale ale Juniorilor

20220817Ediția din acest an a Campionatelor Naționale la Canotaj a completat numărul medaliilor pentru performerii secției de profil aparținând Clubului Sportiv Ceahlăul și LPS Piatra-Neamț.

Canotajul pietrean, o "uzină de medalii"

logo login20191015 3"Uzina de medalii", cum este denumită, mai nou, secția de canotaj a Clubului Sportiv Ceahlăul Piatra-Neamț, nu se dezminte nici pe durata desfășurării întrecerilor Campionatelor Naționale Școlare de canotaj. De această dată, "motoarele" profesorului Valentin Gavril au turat, la inceputul lunii august, pentru cealaltă grupare pietreană, în cadrul căreia sportivii învață: Liceul cu Program Sportiv din oraș.

Obiectiv realizat pentru canotajul pietrean, la Varese

20220810Canotajul pietrean de mare performanță a adus rezultate însemnate în acest sezon oficial 2022 și de la întrecerea Campionatului Mondial rezervat categoriilor tineret și juniori. Concursul s-a desfășurat la Varese (Italia) în finalul lunii trecute (25-31 iulie). Delegația "tricoloră" s-a încununat, la final, cu șapte medalii.

Un titlu continental și o medalie de bronz pentru flotila pietreană

canotaj 20220528Canotoarea Beatrice Piseru (16 ani, legitimată la CS Ceahlăul și elevă a LPS Piatra-Neamț) s-a încununat cu medalia de aur la întrecerea Campionatelor Europene, competiție rezervată categoriei junioarelor. Evenimentul sportiv s-a desfășurat la sfârșitul săptămânii trecute (21-22 mai), în localitatea Varese din Italia.

Campionatul Național pe ergometru - Deva

logo login20191015 3Deplasare cu multe obiective

Sfârșitul acestei săptămâni (de vineri și până duminică) programează la Deva, întrecerea etapei finale a Campionatului Național pe ergometru. Competiția este destinată categoriilor de juniori (I, II III), seniori și masters, începând cu cei de 14 ani și terminând cu cei de 70 de ani.