logo csc

top2

Valentin Gavril a fost ales vicepreședinte al Federației de Canotaj

Valentin GavrilCunoscut pe plan local în postura de conducător al Clubului Sportiv "Ceahlăul" Piatra-Neamț, profesorul Valentin Gavril a devenit noul vicepreședinte al Federației Române de Canotaj. Alegerile pentru desemnarea noului for de conducere au avut loc sâmbătă, la Târgu-Mureș.

Sportivii CS Ceahlăul și LPS Piatra-Neamț, premiați la Târgu-Mureș

cm ergometru2Tinerii canotori pietreni legitimați în curtea grupărilor pietrene CS Ceahlăul, respectiv Liceul cu Program Sportiv s-au întors medaliați de la întrecerea Campionatului Național pe ergometru. Competiția s-a desfășurat pe simulatoare, sâmbătă, 13 martie în Sala Polivalentă din Târgu-Mureș. Juniorii au avut de parcurs distanța celor 2.000 de metri, în vreme ce seniorii au tras numai pe ruta celor 1.000 de metri.

Speranțe la noi medalii pentru canotorii CS Ceahlăul-LPS Piatra-Neamț

cm ergometruÎncepând de astăzi și până duminică, la Sala Polivalentă din Târgu-Mureș sunt anunțate întrecerile Campionatului Național pe ergometru. Evenimentul sportiv este destinat categoriilor juniori, seniori și masters. De la Piatra-Neamț, înscriși la startul competiției sunt sportivii canotori, legitimați în cadrul grupărilor CS Ceahlăul și Liceul cu Program Sportiv.
Prima unitate sportivă are deja înscriși pe listele întrecerii un număr de 20 de competitori, în vreme ce LPS-ul pietrean figurează cu alți 12 sportivi.

Valentin Gavril candidează la postul de vicepreședinte al FR Canotaj

Valentin GavrilProfesor emerit si renumit în sportul de mare performanță pentru iscusința de a descoperi, forma și promova spre marea performanță tinerele talente din canotaj, tehnicianul pietrean Valentin Gavril candidează în acest an la postura de vicepreședinte al Federației Române de Canotaj. Până să intre în cursa pentru câștigarea funției importante, Valentin Gavril s-a făcut cunoscut și ca director al celei mai valoroase instituții sportive nemțene înscrisă în marera performanță: CS Ceahlăul Piatra-Neamț.

Flotila pietreană de la CS Ceahlăul - LPS, medaliată la Orșova și Iași

CanotajÎn cadrul centrelor naționale de canotaj din țară (Iași, Constanța, F\lticeni, Orșova, Năvodari și Snagov) s-au desfășurat întrecerile din cadrul Cupei României pe ergometru. Competiția canotorilor din categoriile seniori, tineret și juniori II a fost întinsă pe distanța de 2.000 metri, în vreme ce juniorii III (sportivi cu vârsta de până în 14 ani) s-a desfășurat numai pe distanța de 1.000 metri.

Vor 10-12 medalii în Campionatele Naționale

Valentin GavrilCa obiectiv pentru sezonul 2021, canotorii de la CS Ceahlăul (elevi ai Liceului cu Program Sportiv din oraș) și-au stabilit obținerea unui număr de zece-douăsprezece medalii din cadrul întrecerii Campionatului Național la nivelul categoriilor juniori II, juniori I, tineret, seniori și masters.