Sportivul anului, antrenorul anului, clubul anului = CS Ceahlăul

laura pal1Laura Pal CS Ceahlăul Piatra Neamț a încheiat anul sportiv 2018 atribuindu-se titulatura de „CEL MAI BUN“. Suntem cel mai bun club sportiv din județ. Dăm cel mai bun sportiv al anului în județ. La sporturi olimpice avem în curte cel mai bun antrenor, ca și la sporturi neolimpice.

Cel mai bun sportiv este LAURA PAL. Canotoarea noastră a câștigat în 2018 titlul european, medalia de bronz la mondiale, titlul balcanic și medalia de argint la balcaniadă. Toate întrecerile au fost la juniori. Antrenorul său, Valentin Gavril, directorul CS Ceahlăul, a fost desemnat astfel antrenorul anului. Canotoare de succes mai avem: Monica Andron, Amalia Mustea și Alexandra Rusu.

 

De asemenea, Paul Pintilie, antrenorul secției de karate tradițional a fost anunțat drept cel mai bun la sporturi neolimpice. Iar sportivii săi cu prezențe la nivel internațional sunt Teodor Sava, Horia Șerban, Mihnea Berbecaru-Vișan, Codrin Vicu și Paul Vodă.

Pe podiumul de premiere a urcat și antrenoarea Iulia Olteanu pentru reușitele sportivilor săi Irina Bordeanu, Laura Corhană, Julia Milena Augsburger și Silviu Munteanu.

Un alt antrenor cu rezultate la nivel internațional este și Dan Cojocaru, alături de elevele sale Lenuța Burueană și Diana Țigănașu.

De asemenea, radioamatorismul a înregistrat performanțe la competiții de nivel european, mondial și balcanic prin sportivii antrenorului Gheorghe Paisa: Mihaela Macssim și Lucian Cojocaru. Toți acești performeri ai CS Ceahlăul Piatra Neamț au fost premiați de DJST Neamț în cadrul Galei Sportului Nemțean 2018. Evenimentul a fost organizat în Sala „Calistrat Hogaș“ a Consiliului Județean Neamț, iar premiile – bani și plachte - au fost asigurate de Consiliul Județean Neamț, Primăria Piatra Neamț și DJST Neamț.


Tipărire   Email