CS Ceahlaul, cu echipa la nationalele de telegrafie viteza

gheorghe paisa2O echipa de cinci sportivi legitimati la sectia de radioamatorism a Clubului Sportiv Ceahlaul concureaza la Campionatele Nationale de specialitate, proba de telegrafie viteza. Intrecerea are loc in perioada 28 septembrie - 2 octombrie, la Suceava.

 

Antrenorul Gheorghe Paisa (FOTO) ii va avea la dispozitie pentru aceste zile de concurs pe Mihaela Macsim (junioare II), Raluca Macsim (junioare I), Alexandra Macsim (senioare), Mihai Airinei (juniori I) si Emilian Ionel (seniori). Din cei cinci, Airinei si Mihaela Macsim au deja locuri asigurate in lotul national al Romaniei, care in perioada 19-23 octombrie 2011, va fi la Campionatele Mondiale din Germania.

„Ceilalti trei sportivi de la CS Ceahlaul trebuie sa isi indeplineasca baremul pentru a merge in Germania. Din punctul meu de vedere toti au aceasta posibilitate, pentru ca la pregatire au mers foarte bine“, a declarat Gheorghe Paisa, cel care este si selectionerul nationalei tricolore.

Cit priveste obiectivul echipei CS Ceahlaul la nationale, Paisa este convins ca sansele sint foarte mici, pentru ca ii lipseste un sportiv competitiv la categoria juniori 2. Asta pentru ca Cristian Sandu, in virsta de 13 ani, nu poate concura din cauza unor probleme medicale serioase, care nu i-au permis sportivului sa ajunga la antrenamente si nici la scoala.
Cit priveste participarea sportivilor nemteni la mondialele din Germania, lipsa banilor ar putea duce la absente. „Nici de la federatie nu avem asigurari ca ne vor sprijini din punct de vedere financiar, dar nici de la CS Ceahlaul. Vom vedea cum si daca ne vom descurca“, a completat Gheorghe Paisa.


Tipărire   Email