Burueana si Dudau, rezultate internationale

lenurta burueana1Lenuta Burueana si Vasile Dudau au fost in loturile Romaniei de atletism si, respectiv, de lupte greco-romane, care au participat la competitii internationale la finalul saptaminii precedente.

 

Lenuta Burueana a concurat in proba de aruncare a discului la Campionatele Balcanice pentru juniori II de la Bursa (Turcia) si a incheiat proba pe locul 5. Cea mai buna incercare a sa a masurat 35.75m, fiind a doua performanta cifrica a carierei. Junioara III, Burueana ii da sperante antrenorului Dan Cojocaru ca in 2012 si 2013 isi va imbunatati rezultatele pe plan international.

"A mers si a vazut ce inseamna o competitie de acest nivel si asta este foarte important in conditiile in care in toamna abia se apuca de atletism", a declarat antrenorul Dan Cojocaru la intoarcerea din Turcia.

Vasile Dudau nu a reusit sa isi deplineasca visul de a ajunge la mondialele de lupte greco-romane pentru cadeti. Participant in Polonia la competitia continentala, Vasile Dudau a terminat concursul luptatorilor de la categoria "54kg" pe locul 11 din 21 de participanti. Astfel, sportivul antrenorilor Ion Purcariu si Ioan Popa ramine pe 2011 cu titlul national al cadetilor cistigat la Piatra Neamt ca cea mai importanta performanta.

 


Tipărire   Email