Vasile Dudau, campion la cadeti

vasile dudau1Vasile Dudau, sportiv legitimat la CS Ceahlaul Piatra Neamt, a cistigat duminica, 12 iunie, medalia de aur a Campionatelor Nationale de lupte greco-romane rezervate cadetilor. Pietreanul l-a invins in finala pe constanteanul Iulian Grajdan, la puncte, confirmind astfel medalia de bronz luata la nationalele juniorilor.

Dudau a fost cel mai bun la categoria sa de greutate - 54kg, iar acum se pregateste pentru participarea la intrecerile europene si mondiale din 2011.

 

 

 "In finala am avut parte de un meci foarte frumos in compania colegului si prietenului meu de la Constan]a. Am avut mari emotii, pentru ca imi doream sa cistig pe propriul teren, dar acum victoria ma face sa sper intr-un rezultat foarte bun si la europene si la mondialele din acest an", a declarat Vasile Dudau.

 Dupa finala cistigata de Vasile Dudau, toti cei legati intr-un fel sau altul de CS Ceahlaul, erau bucurosi de victorie. Unul dintre cei mai fericiti oameni din Sala Ceahlaul a fost tocmai directorul clubului, Valentin Gavril, care a recunoscut ca a avut mari emotii urmarind de pe margine disputa de pe saltea a lui Dudau, asta desi pietreanul era mare favorit la cistigarea titutlului national.

"Pina nu-l vad cu mina ridicata de catre arbitru nu cred in pronosticuri", spunea inainte de finala Valentin Gavril.


Tipărire   Email