Veteranul Gelu Cracana, debut pentru CS Ceahlaul

gelu cracana1Clubul Sportiv Ceahlaul are din 2011 un atlet veteran in persoana lui Gelu Cracana. Dupa ce l-au convins antrenorii de atletism de la club ca merita sa se legitimeze, Cracana a imbracat "tricoul" de atlet, iar duminica, 5 iunie 2011, va concura pentru prima data in viata sa intr-o reuniune atletica organizata de Federatia Romana de Atletism.

 Pe Stadionul Tineretului din Bucuresti, sportivul Gelu Cracana isi va incerca puterile in proba de 5.000 de metri a Campionatului National de Atletism pentru veterani. Categoria sa de virsta de 52-59 de ani, avind in vedere ca certificatul sau de nastere a fost completat in urma cu ceva mai bine de 55 de ani.

 

„N-am astimpar. Vreu sa ajung cit mai repede acolo si sa concurez. Sint increzator in fortele mele si m-a interesat pe la antrenorii de la Clubul Sportiv Ceahlaul ce am de facut in cursa. Toti mi-au spus sa am rabdare pe pista si sa nu ma las pacalit de cei cu experienta mai mare“, a declarat Gelu Cracana.

 Ambi]ios din fire, cel mai recent legitimat sportiv al CS Ceahlaul, este decis sa cistige in curind o medalie pentru noua sa "casa". „Este dorinta mea sa duc numele Ceahlaului pe podium“, a precizat Cracana.

Pentru respectiva proba, Cracana va fi pe o lista de maxim 15 sportivi din toata tara, fiind posibil ca unul dintre adversarii sai sa fie Constantin Adam, de la Cimentul Bicaz. Acesta din urma cel care isi doreste ca simbata, 4 iunie, sa fie in cursa si in proba de 10 kilometri.


Tipărire   Email