logo csc

top2

Silviu Daniel Munteanu, cel mai bun junior din țară

202208082O altă speranță a atletismului pietrean este Silviu Daniel Munteanu. La Campionatul Mondial, destinat categoriei de vârstă Under 20 și desfășurat la Cali, în Columbia. Între 1 și 6 august, elevul profesoarei Iulia Negură-Olteanu a avut onoarea de a se întrece cu cei mai rapizi juniori de pe planetă.

Sezon cu rezultate frumoase pentru aruncările CS Ceahlăului

202208081Finalul sezonului competițional 2022 pentru aruncările secției de atletism aparținând Clubului Sportiv "Ceahlăul" Piatra-Neamț a fost unul cu rezultate pozitive așteptate. Cunoscutul pofesor Dan Cojocaru atribuie meritele acestui succes, tuturor elevilor săi înscriși în probele concursurilor unde nu au dezamăgit.

Adina Fîrțală și Darius Gavriloaia, reprezentanții CS Ceahlăului în Slovacia

logo login20191015 3Rămasă drept cea mai valoroasă grupare nemțeană înscrisă la nivel de performanță sportivă, CS Ceahlăul are doi reprezentanți participanți la întrecerea celei de-a XVI-a ediții a Festivalului Olimpic al Tineretului European. Atleții Adina Fîrțală și Darius Gavriloaia sunt performerii noștri convocați în cadrul lotului "tricolor" pentru prezența în concursul continental.

Doi atleți pietreni au adus medalii importante lotului României

20220722Reprezentanții CS Ceahlăul, Silviu Daniel Munteanu și Cătălin Constantin Gherasim au urcat pe podiumul de premiere competiția din Turcia. Atletismul pietrean continuă să producă rezultate prestigioase în acest an competițional, la nivel de juniori.

Obiective îndeplinite pentru atleții CS Ceahlăul și LPS Piatra Neamț

logo login20191015 3Delegația atleților legitimați în cadrul Clubului Sportiv Ceahlăul și LPS Piatra-Neamț a confirmat așteptările pe parcursul desfășurării întrecerii etapei finale a Campionatului Național de juniori II. Destinat categoriei de vârstă 16-17 ani, evenimentul sportiv s-a desfășurat la sfârșitul săptămânii trecute (sâmbătă și duminică), la Pitești.

Ina Popescu, o nouă medalie pentru CS Ceahlăul

logo login20191015 3Eleva profesoarei Alina Militaru a terminat pe locul III întrecerea probelor de tetratlon, de la București. Secția de atletism aparținând celei mai valoroase grupări pietrene, CS Ceahlăul, și-a trecut în palmaresul sezonului 2022 o nouă medalie importantă. Aceasta a fost obținută de sportiva Ina Popescu (13 ani), elevă a profesoarei Alina Ramona Militaru.