logo csc

top2

Atleții nemțeni și-au confirmat valoarea

20230223Atleții de la CS Ceahlăul Piatra-Neamț au confirmat așteptările la Campionatul Național rezervat categoriilor seniori și tineret, desfășurat sâmbătă, la București. Cu bila de 4 kilograme, Diana Ioana Țigănașu a redevenit campioană națională de seniori, cu o aruncare de 13 metri și 75 centimetri, Însă antrenorul se bucură doar pentru obținerea medaliei de aur.

Silviu Daniel Munteanu, cel mai bun junior din țară

202208082O altă speranță a atletismului pietrean este Silviu Daniel Munteanu. La Campionatul Mondial, destinat categoriei de vârstă Under 20 și desfășurat la Cali, în Columbia. Între 1 și 6 august, elevul profesoarei Iulia Negură-Olteanu a avut onoarea de a se întrece cu cei mai rapizi juniori de pe planetă.

Sezon cu rezultate frumoase pentru aruncările CS Ceahlăului

202208081Finalul sezonului competițional 2022 pentru aruncările secției de atletism aparținând Clubului Sportiv "Ceahlăul" Piatra-Neamț a fost unul cu rezultate pozitive așteptate. Cunoscutul pofesor Dan Cojocaru atribuie meritele acestui succes, tuturor elevilor săi înscriși în probele concursurilor unde nu au dezamăgit.

Adina Fîrțală și Darius Gavriloaia, reprezentanții CS Ceahlăului în Slovacia

logo login20191015 3Rămasă drept cea mai valoroasă grupare nemțeană înscrisă la nivel de performanță sportivă, CS Ceahlăul are doi reprezentanți participanți la întrecerea celei de-a XVI-a ediții a Festivalului Olimpic al Tineretului European. Atleții Adina Fîrțală și Darius Gavriloaia sunt performerii noștri convocați în cadrul lotului "tricolor" pentru prezența în concursul continental.

Doi atleți pietreni au adus medalii importante lotului României

20220722Reprezentanții CS Ceahlăul, Silviu Daniel Munteanu și Cătălin Constantin Gherasim au urcat pe podiumul de premiere competiția din Turcia. Atletismul pietrean continuă să producă rezultate prestigioase în acest an competițional, la nivel de juniori.

Obiective îndeplinite pentru atleții CS Ceahlăul și LPS Piatra Neamț

logo login20191015 3Delegația atleților legitimați în cadrul Clubului Sportiv Ceahlăul și LPS Piatra-Neamț a confirmat așteptările pe parcursul desfășurării întrecerii etapei finale a Campionatului Național de juniori II. Destinat categoriei de vârstă 16-17 ani, evenimentul sportiv s-a desfășurat la sfârșitul săptămânii trecute (sâmbătă și duminică), la Pitești.