logo csc

top2

Noi medalii pentru atleții CS Ceahlăului în concursurile naționale

AtletismPregătit de profesorul Dan Cojocaru, atletul pietrean Cătălin Gherasim de la CS Ceahlăul Piatra-Neamț a terminat pe prima poziție a clasamentului întrecerii de aruncare a greutății (bilă de 5 kilograme) la concursul Campionatului Național de atletism. În finala secțiunii juniorilor II (Under 16), tânărul nostru performer a reușit o aruncare de 15 metri și 85 centimetri.

Alte speranțe la medalii, dar cu juniorii II

medalii atletismEchipa tinerilor atleți pietreni legitimați la CS Ceahlăul și elevi ai Liceului cu Program Sportiv din oraș stau în aștepștarea participării la un alt concurs important, înscris în calendarul competețional intern. Vineri și sâmbătă, la București, în sala de atletism "Ion Soter" sunt anunțate probele atletice din cadrul Campionatului Național, întreceri destinate categoriei categoriei juniorilor II.

Silviu Munteanu vizează o medalie

atletism generalPerformerul pietrean Silviu Daniel Munteanu este reprezentantul grupării CS Ceahlăul în cadrul întrecerii Campionatului Național de atletism, competiție destinată secțiunii juniorilor I.
Evenimentul debuteză astăzi în Capitală, în sala "Ioan Sotter" complexului Național "Lia Manoliu".

Ionică Stoica - doua medalii pentru CS Ceahlăul

Ionica StoicaLa cei 68 de ani ai săi, atletul pietrean Ionică Stoica a completat numărul de medalii câștigate în sezonul 2021 pentru gruparea CS Ceahlăul. Performerul nostru a participat în zilele de sâmbătă și duminică, la București, în cadrul întrecerii Campionatului Național de atletism în sală. Competiția a fost rezervată secțiunii Masters (veterani) și a fost organizată în incinta arenei "Ioan Soter". 60 metri, respectiv 3.000 metri marș au fost probele în cadrul cărora a fost înscris alergătorul nostru.

Medalie de bronz pentru Silviu Munteanu

medialie bronzAtletul pietrean Silviu Daniel Munteanu de la CS Ceahlăul Piatra-Neamț s-a întors cu obiectivele îndeplinite de la întrecerera celei de-a cincea ediții a Campionatului Balcanic de atletism (sală). Evenimentul sportiv a fost rezervat secțiunii juniorilor I (Under 20) și s-a desfășurat sâmbătă și duminică la Sofia, în capitala Bulgariei. Delegația lotului României a numărat 32 de atleți: 15 la feminin și 17 la masculin.

Silviu Munteanu aspiră la finala probei de 60 de metri

Silviu MunteanuAtletul pietrean Silviu Daniel Munteanu va participa în acest final de săptămână, la Sofia, în Bulgaria, în cadrul unei noi competiții internaționale. Astăzi, elevul profesoarei Iulia Negură-Olteanu de la CS Ceahlăul este anunțat la startul probei de 60 metri plat.