logo csc

top2

Doi medaliați cu aur la naționalele de ”copii”

logo login20191015 3Secția de atletism a Clubului Sportiv Ceahlăul Piatra Neamț a mai ”produs” doi campioni naționali în 2019, de această dată la categoria ”copii 1”. Concursul a avut loc în zilele de 17 și 18 iunie 2019 la București, pe Stadionul „Iolanda Balaș-Soter“ și a adunat la startul probelor micii atleți calificați după fazele zonale desfășurate anterior.

Diana Țigănașu, aur și argint la naționalele de tineret

diana tiganasu2Diana Țigănașu a confirmat forma bună prin care trece la Campionatele Naționale de Atletism pentru tineret în aer liber. După ce a realizat baremul de participare la Campionatele Europene de tineret încă de la începutul lunii în curs, atleta de la CS Ceahlăul Piatra Neamț a reușit să își treacă în palmares două medalii în urma ”naționalelor” găzduite de municipiul Pitești.

Diana Țigănașu, barem de EURO la „greutate“ și „disc“

diana tiganasu1Diana Țigănașu s-a dovedit pregătită îndeajuns pentru a reuși performanțele cifrice care îi permit să aibă certitudinea că va fi în lotul României ce va merge în iulie în Suedia. Acolo, la Boras, vor avea loc întrecerile Campionatelor Europene de aletism în aer liber pentru juniori , iar atleta noastră ar putea lua startul atât în proba de aruncare a greutății, cât și în cea de aruncare a discului.

Irina Bordeanu - la „EURO”, Noemi Bordeanu – spre Cupa Mondială

logo login20191015 3CS Ceahlăul Piatra Neamț se bucură de faptul că încă o sportivă va face parte din lotul național, după ultimele prezențe la diferite competiții oficiale sau amicale. Irina Bordeanu și-a câștigat dreptul, la finele săpmânii trecute (n.n. - pe 18 mai 2019), de a participa la Campionatul European de alergare montană pentru juniori mari, alături de în echipa României.

Argint cu naţionala de cros la balcaniadă

atletism4CS Ceahlăul Piatra Neamţ a avut o sportivă în lotul naţional de cros care a participat pe 4 noiembrie 2018 la Campionatul Balcanic de juniori 1, tineret şi seniori. Concursul a fost organizat de Federaţia Română de Atletism la Botoşani, acolo unde naţionala tricoloră a terminat pe locul 2 la echipe cursa categoriei „tineret“.