logo csc

top2

Obiective îndeplinite pentru atleții CS Ceahlăul și LPS Piatra Neamț

logo login20191015 3Delegația atleților legitimați în cadrul Clubului Sportiv Ceahlăul și LPS Piatra-Neamț a confirmat așteptările pe parcursul desfășurării întrecerii etapei finale a Campionatului Național de juniori II. Destinat categoriei de vârstă 16-17 ani, evenimentul sportiv s-a desfășurat la sfârșitul săptămânii trecute (sâmbătă și duminică), la Pitești.

Ina Popescu, o nouă medalie pentru CS Ceahlăul

logo login20191015 3Eleva profesoarei Alina Militaru a terminat pe locul III întrecerea probelor de tetratlon, de la București. Secția de atletism aparținând celei mai valoroase grupări pietrene, CS Ceahlăul, și-a trecut în palmaresul sezonului 2022 o nouă medalie importantă. Aceasta a fost obținută de sportiva Ina Popescu (13 ani), elevă a profesoarei Alina Ramona Militaru.

Medalii și confirmări la concursurile internaționale pentru CS Ceahlăul

logo login20191015 3Atleții CS Ceahlăului s-au întors medaliați de la o nouă reuniune specifică. Sâmbătă și duminică, la Arad, profesorul Dan Cojocaru și-a înscris elevii la startul întrecerii Campionatului Național de aruncări lungi. Competiția a fost rezervată categoriei juniorilor II și III.

Obiective reușite la București și Craiova

logo login20191015 3Înaintea reprezentațiilor internaționale din acest final de săptămâni, atleta CS Ceahlăului și-a trecut în palmares alte obiective câștigate. Mai întâi, eleva profesorului Dan Cojocaru a terminat campioană națională în secțiunea de tineret și la cea de senioare pentru proba de aruncare a greutății. Concursul a fost găzduit în Sala "Ion Soter" din București înn urmă cu o ăptămână, iar rezultatul cifric al atletei Diana Țigănașu a fost de 14 metri și 48 metri. La numai două zile distanță, la Craiova,

Sfârșit de săptămână cu finală de campionat național la juniori III

logo login20191015 3Sâmbătă și duminică, tinerii atleți legitimați la grupele de performanță din cadrul CS Ceahlăul sunt convocați pentru participarea în cadrul unei noi reuniuni oficiale. Sala municipalității din Bacău va găzdui etapa finală a Campionatului Național de juniori III. La startul probelor sunt așteptați cei mai valoroși performeri cu vârsta de 14 și 15 ani. De la Piatra-Neamț, ne vor reprezenta în acest concurs atleții coordonați de profesorii Iulia Negură-Olteanu, Dan Cojocaru și Alina Ramona Militaru.

Atleții de la CS Ceahlăul au fost medaliați la Bacău

logo login20191015 3Tinerii atleți pietreni legitimați în cadrul Clubului Sportiv "Ceahlăul" s-au întors cu rezultate dintre cele mai bune de la Bacău, după desfășurarea întrecerii "Cupei micului atlet". Competiția s-a derulat sâmbătă și duminică, 26-27 februarie, în Sala de Atletism a municipalității. Pe primul loc al podiumului a urcat Daniel Pîslaru (10 ani). Elevul antrenorului Răzvan Andrei a câștigat proba de săritură în lungime cu rezultatul de 3 metri și 51 centimetri.