Medalii și confirmări la concursurile internaționale pentru CS Ceahlăul

logo login20191015 3Atleții CS Ceahlăului s-au întors medaliați de la o nouă reuniune specifică. Sâmbătă și duminică, la Arad, profesorul Dan Cojocaru și-a înscris elevii la startul întrecerii Campionatului Național de aruncări lungi. Competiția a fost rezervată categoriei juniorilor II și III.


Cătălin Gherasim a devenit campion în cadrul probei de aruncare a suliței, cu un rezultat de 62 metri și 13 centimetri. La rândul ei, Adina Fîrțală s-a impus în proba de aruncare a ciocanului, la secțiunea juniori III, grație preformanței cifrice de 45 metri și 93 centimetri.
"Secția de aruncări a clubului nostru se află în graficul așteptărilor, ca și rezultate obținute în sezonul de sală și primele concursuri în aer liber. Sunt câștigate 11 medalii, între care nouă sunt de aur și altele două de argint, împreună cu Diana }igănașu la categoria seniori (n.n. greutate și disc)", a declarat profesorul Dan Cojocaru.
În plus, cu rezultatul cifric de 18 metri și 4 centimetri, Cătălin Gherasim este deținător al baremului de participare la Campionatul European de juniori II, la proba de aruncare a greutății, în Israel. Baremul viza un rezultat de numai 17 metri. La rândul ei, cu cei 14 metri și 52 centimetri confirmați deja, Adina Fîrțală este calificată pentru participarea în cadrul Festivalului Olimpic al Tineretului European (FOTE), la proba de aruncarea greutății.
Concursul este programat în Slovacia, în prima jumătate a lunii iulie. Pe plan internațional, CS Ceahlăul va fi reprezentat și de Diana Ioana }igănașu: în cadrul Jocurilor Balcanice de seniori, la Craiova, în luna iulie.


Tipărire   Email