Otea si Bocancea, la Balcaniada

logo login20191015 3La finalul saptaminii in curs, in perioada 10-11 septembrie, doi sportivi de la CS Ceahlaul Piatra Neamt vor fi in Turcia, la Istanbul, unde vor reprezenta Romania la balcaniada de juniori.
Si-au cistigat dreptul de a imbraca tricoul cu tricolor Dorina Otea si Nicu Bocancea. In competitia feminina, Otea va incerca sa ndeplineasca obiectivele impuse de Federatia Romana de Canotaj in probele de dublu visle si patru visle, iar Bocancea va fi in barcile de dublu visle si patru rame.„Si-au confirmat valoarea in concursurile de selectie si ma bucur ca CS Ceahlaul va avea si doi canotori la balcaniada. Toti sint in cantonamentul de la Snagov, unde au intrat in programul impus de conducerea tehnica de acolo si isi vor continua pregatirea pentru concursul foarte important din aceasta saptamina. Cu aceasta ocazie vreau sa le multumesc Primariei Piatra Neamt si Consiliului Judetean pentru sprijinul acordat in trecut si sper ca astfel de rezultate sa ii multumeasca pe membrii acestor foruri“, a declarat Valentin Gavril, antrenor al sectiei de canotaj de la CS Ceahlaul si director al acestei institutii.

"Obiectivele anutate de Gavril pentru Otea si Bocancea sint cistigarea de medalii de argint sau aur in fiecare proba. „Daca vrem performanta pe plan international, atunci la balcaniada nu putem sa avem alte obiective“, a specificat antrenorul.

Dupa revenirea din Istanbul, canotorii pietreni vor ramine la Snagov, pentru ca acolo isi vor continua activitatea in aceasta toamna, dar si-n 2012. In 2011, fiecare va mai incerca sa faca performanta la Regata Internationala de la Orsova, din octombrie, dar si la nationalele si Cupa Romaniei pe ergometru din iarna.


Tipărire   Email