Alte speranțe la medalii, dar cu juniorii II

medalii atletismEchipa tinerilor atleți pietreni legitimați la CS Ceahlăul și elevi ai Liceului cu Program Sportiv din oraș stau în aștepștarea participării la un alt concurs important, înscris în calendarul competețional intern. Vineri și sâmbătă, la București, în sala de atletism "Ion Soter" sunt anunțate probele atletice din cadrul Campionatului Național, întreceri destinate categoriei categoriei juniorilor II.


Coordonată de profesoara Iulia Negură-Olteanu, delegația CS Ceahlăul ìi are înscriși la start pe Robert Gavril (16 ani) în cadrul probei de 60 metri plat, Adina Fîrțală (15 ani) la proba de aruncare a greutății și pe Cătălin Gherasim (16 ani), tot la aruncarea greutății. Ultimii doi sunt pregătiți de profesorul Dan Cojocaru, însă din motive medicale, acesta nu a putut face deplasarea spre Capitală.
Antrenoarea Iulia Negură-Olteanu a anunțat că fiecare dintre cei trei atleți pe care ìi însoțește la Campionatul Național de junior II are ca obiectiv obținerea de medalii și sunt bine pregătiți.


Tipărire   Email