Curs festiv pentru sportivii noștri de la LPS Piatra Neamț

logo login20191015 3O serie dintre sportivii CS Ceahlăul Piatra Neamț au ajuns la finalul junioratului, unii dintre terminând în aceste zile și parcursul în liceu. La finele săptămânii trecute, în sala de consiliu a LPS Piatra Neamț – unitate școlară la care sportivii noștri au fost elevi, tinerii din Clasa a XII-a A au participat la un curs festiv alături de dirigintele lor, Valentin Gavril, de profesorii care le-au fost dascăli la materiile parcurse, de părinți și de directorul școlii, Ovidiu Țoc.


Momentele au fost emoționante pentru toți cei prezenți la întâlnirea respectivă. Elevii s-au așezat la locurile lor, dar la intrarea în sală a fiecărui profesor s-au ridicat și au aplaudat zâmbind. Apoi, s-au rostit cuvinte de mulțumire, s-au transmis povețe, s-au prezentat concluzii și de către elevi și de către profesori, dar poate cel mai apreciat moment s-a consemnat atunci când a rulat un fimuleț în care au fost surprinse momente fericite sau haioase ale liceenilor în cei patru ani petrecuți în băncile LPS Piatra Neamț.

Sportivii noștri care termină cursurile la LPS Piatra Neamț în aceste zile sunt: Laura Pal – cea mai bună sportivă din Neamț în 2018, Georgiana Caziuc, Constantin Irimia, Iustin Andrei, Adriana Precupanu, Mihaela Smochină (toți de la canotaj) și Loredana Manașcu (atletism).

Valentin Gavril, director CS Ceahlăul Piatra Neamț:
”Sportivii noștri au ajuns la finalul unui ciclu din viața lor. Au terminat cursurile unui liceu, LPS Piatra Neamț, cu care CS Ceahlăul a avut mereu o colaborare foarte bună. Pe această cale țin să mulțumesc tuturor colegilor de la LPS Piatra Neamț, domnului director Oviiu Țoc, pentru tot interesul acordat de-a lungul vremii în procesul de educație al sportivilor noștri. Am considerat, considerăm și vom considera mereu această unitate școlară drept una care va sprijini activitatea sportivă din Piatra Neamț, dar și din județ.”

Finalul cursului festiv s-a dedicate fotografiilor. Succes pe mai departe tuturor.


Tipărire   Email