Trei titluri balcanice de la canotaj pentru CS Ceahlaul

valentin gavril1Clubul Sportiv Ceahlaul puncteaza in clasamentul acestor institutii pe 2011 cu trei titluri de campioni balcanici si unul de vicecampion cistigate de canotorii juniori.

 

 

Nicu Bocancea si Dorina Otea sint performerii saptaminii trecute. Bocancea, care a facut parte din „barcile“ de „dublu visle„ si „patru visle“ a cistigat de fiecare data aurul la Campionatele Balcanice de juniori care au avut loc la Istanbul la finalul saptaminii precedente. Dorina Otea a urcat in „barca de aur“ la „patru visle“, si in cea de argint la „dublu visle“.

„Sint rezultate pe care le asteptam. Sint normale pentru ca avem sportivi valorosi. Si in concursul in care Otea a terminat pe locul doi, in urma Greciei, echipajul elen a cistigat cu numai o secunda inainbtea Romaniei“, a declarat Valentin Gavril, antrenorul sectiei de canotaj a CS Ceahlaul.

De acum inainte, Bocancea si Otea vor ramine in cantonament la Snagov, acolo unde se vor antrena si se vor pregati pentru Regata Internationala de la Orsova si Cupa Romaniei pe ergometru, care va fi insa abia in decembrie.


Tipărire   Email