logo csc

top2

Oaspete din Germania pentru luptătorii Ceahlăului

20220913 1Antrenorii secției de lupte greco-romane aparținând Clubului Sportiv "Ceahlăul" Piatra-Neamț au avut un oaspete important. Timp de cinci zile, alături de tinerii performeri coordonați de antrenorii Ion Purcariu, Dragoș Cîmpanu și Ion Popa s-a antrenat și Christian Ghiel.

Ionuț Măriuța și Gabriel Marcel sunt campioni naționali

lupte20220511Secția de greco-romane aparținând Clubului Sportiv "Ceahlăul" Piatra-Neamț a fost, din nou, la înălțime. La sfârșitul săptămânii trecute, la finala Campionatului Național individual destinat categoriei de vârstă Under 15, de la Târgu-Mureș, pietrenii au fost victorioși. Delegația CS Ceahlăului a fost coordonată de antrenorul Dragoș Cîmpanu, dar la club, tinerii luptători pietreni sunt pregătiți și de antrenorii Ion Purcariu, respectiv Ion Popa.

Pietrenii, învingători în Cupa României Under 15

logo login20191015 3Luptătorii de greco-romane legitimați în cadrul secției de profil a Clubului Sportiv Ceahlăul Piatra-Neamț au încheiat pe locuri fruntașe întrecerea finalei Cupei României la secțiunea de vârstă Under 15. Competiția importantă a fost organizată săptămâna trecută, la Odorheiu Secuiesc, în
perioada 7-10 aprilie.

Gabriel Stan, câștigător la o categorie de vârstă mai mare

logo login20191015 3Echipa luptătorilor de greco-romane aparținând grupării pietrene CS Ceahlăul s-a întors medaliată cu aur de la întrecerea turneului Cupei României pentru secțiunea de vârstă Under 17. Evenimentul sportiv a fost găzduit în Sala Sporturilor din Târgu-Mureș, începând de vineri și până duminică. Coordonată de antrenorii Ion Purcariu, Ion Popa și Dragoș Cîmpanu, gruparea pietreană a fost reprezentată de suprafața de concurs de patru sportivi.

Pietrenii au fost campioni la Târgu-Mureș

lupte4Înscrisă deja în performanță, echipa celor mai mici luptători pietreni de greco-romane aparținând grupării CS Ceahlăul a terminat pe primul loc al clasamentului general, în cadrul unui nou concurs. Acesta a fost întrecerea Campionatului Național de la Târgu-Mureș, eveniment sportiv desfășurat de joi, 7 octombrie și până duminică, 10 octombrie. Gazda concursului a fost Sala Polivalentă, iar performerii au putut opta pentru mai multe secțiuni ale  competiției: greco-romane, lupte feminine și lupte libere.

Mihai Mihuț pregătește, acasă, un nou titlu continental, dar la seniori

mihai mihut1Pietreanul Mihai Mihuț se bucură că a avut, la rândul său, o contribuție în faptul că oficialii federali au acceptat să parcurgă stagiul pregătirii centralizate din aceste zile, în orașul nostru. "La nivel național, Piatra Neamț și clubul Ceahlăul oferă aproape cele mai bune condiții de pregătire pentru obiectivele dorite imediat în lotul de lupte greco-romane", susține campionul european, legitimat acum la CS Dinamo București.