logo csc

top2

Două medalii la naționalele de juniori III

ion purcaru1Secția de lupte a CS Ceahlăul Piatra Neamț a avut trei reprezentanți la finalele national ale juniorilor III, copii de la categoria U15. Dintre aceștia, doi s-au întors la Piatra Neamț cu medalii. Competiția a avut loc la Tulcea, în perioada 6-9 iunie 2019, și a reprezentat criteriu de selecție pentru lotul României.

Mihai Mihuț visează la Jocurile Olimpice din 2020

mihai mihut1Mihai Mihuț se află în plin program de pregătire cu lotul național de lupte. Pietreanul, fost sportiv al CS Ceahlăul Piatra Neamț, are visuri importante, și-a impus obiective îndrăznețe, iar pentru a reuși știe că are nevoie de sprijin. Moralul său este la cote ridicate știind că munca sa îi poate aduce rezultate frumoase, dar mai ales pentru că familia îi este baza pe care se sprijină când simte că îi este greu.

Spre medalie la Putna

lupte2Cei mai buni luptători juniori din România se pregătesc de ediţia din 2018 a Cupei României rezervată lor. Concursul va fi în perioada 14-16 decembrie 2018 în localitatea suceveană Putna. Vor fi acolo sportivi la stilurile lupte libere, lupte feminine şi lupte greco-romane.

Medalie de bronz la naţionalele de lupte ale juniorilor

mircea covatariu1CS Ceahlăul Piatra Neamţ a avut trei sportivi la finala pe ţară a Campionatelor Naţionale de lupte greco-romane pentru juniori III şi juniori IV, iar unul dintre ei s-a întors acasă cu medalie de bronz. Concursul a avut loc la Oneşti în perioada 1-4 noiembrie 2018.

Două medalii la naţionale, obiectivul luptătorilor juniori III şi IV

ion purcaru1Secţia de lupte a CS Ceahlăul Piatra Neamţ va fi reprezentată de trei sportivi la finala pe ţară a juniorilor III şi IV. Întrecerea va fi la Oneşti în perioada 1-4 noiembrie şi va aduna la start cei mai buni 20 de sportivi la fiecare categorie de greutate.
Calificările pentru finala pe ţară au fost la Bacău la începutul lunii octombrie, iar din cei nouă sportivi de la CS Ceahlăul prezenţi patru s-au calificat la turneul final.