logo csc

top2

Mihai Mihuț pregătește, acasă, un nou titlu continental, dar la seniori

mihai mihut1Pietreanul Mihai Mihuț se bucură că a avut, la rândul său, o contribuție în faptul că oficialii federali au acceptat să parcurgă stagiul pregătirii centralizate din aceste zile, în orașul nostru. "La nivel național, Piatra Neamț și clubul Ceahlăul oferă aproape cele mai bune condiții de pregătire pentru obiectivele dorite imediat în lotul de lupte greco-romane", susține campionul european, legitimat acum la CS Dinamo București.

Lotul "tricolor" se pregătește la Piatra Neamț

mihai mihut2În programul coordonat de antrenorul federal Anton Arghira sunt implicați și cei doi performeri pietreni crescuți și promovați în marea performanță de antrenorul Ion Purcariu, de la CS Ceahlăul: Mihai Radu Mihuț și Daniel Potoschi.

CS Ceahlăul are cinci luptători pietreni calificați pentru finala CN și Cupa României

lupte2Prin gruparea CS Ceahlăul, secția de lupte greco-romane a grupării nemțene are cinci sportivi calificați pentru etapele finalelor Campionatelor Naționale și pentru turneul Cupei României. Peformanța a fost reușită de performerii coordonați de antrenorii Ion Purcariu și Dragoș Florin Cîmpanu.

CS Ceahlăul are opt speranțe pentru turneul Cupa României

lupteTinerii luptători pietreni de greco-romane legitimați în curtea grupării CS Ceahlăul revin în seria concursurilor naționale oficiale, înscrise în calendarul sezonului actual, 2021. Finalul acestei săptămâni programează, la Târgu-Mureș, întrecerea turneului final individual de Cupa României, competeție ce contează și pentru concursul de calificare în finala Campionatului Național. Evenimentul este destinat copiilor Under 15, tineri performeri cu vârste cuprinse între 13 și 15 ani).

Turneu Calificare 11-14.03.2021 - Targoviste

Massimo Crugu 71kg locul I
Gabriel Stan 80kg locul II
Robert Apetrei 71kg locul IV
Marcel Constantin 60kg locul VII

Turneu Calificare pentru Campionatul National

Sportivi calificati
Ciprian Rusu
Antonie Mariuta
Mihai Mariuta
Luca Bighei
Gabriel Marcel
Robert Mereuta
Gabriel Stan
luca Varvea