logo csc

top2

Campionatul de Karate Traditional Fudokan

20221011In luna octombrie, secția de Karate Traditional a CS Ceahlăul Piatra Neamț, a participat cu 3 sportivi (Matei Rusu, Teodora Ciocate și Andrei Cărămidă) la Finala pentru copii a Campionatului de Karate Traditional Fudokan din România, ce s-a desfasurat in Bucuresti.

Campionatul Național de Karate Traditional Fudokan

1CNKTÎn perioada 4-6 iunie cluburile de karate Kaminari și Ceahlăul Piatra Neamț au participat cu 8 copii la Finala Campionatul Național de Karate Traditional Fudokan pentru copii, din care 7 s-au calificat pentru participarea la Cupele Europene ce vor avea loc în toamnă.

Horia Șerban: „Mă simt mândru, dar nu diferit de colegii mei“

horia serban1Sportivul Horia Șerban a fost desemnat de antrenorul Paul Pintilie drept cel mai bun sportiv al secției de karate a CS Ceahlăul Piatra Neamț.
Distincția a fost anunțată de antrenor înainte de Crăciun în cadrul unei scurte festivități organizate în sala în care se fac antrenamente și la care au participat și părinții și parte din oamenii care sprijină această secție a CS Ceahlăul.

Medalii de aur, argint si bronz la mondialele de karate

karate2Antrenorul Paul Pintilie si cinci dintre elevii sai de la Clubul Sportiv Ceahlaul au fost in perioada 16-18 decembrie 2011 la a patra editie a Campionatului Mondial de karate in stilul shotokan-fudokan. Paul Pintilie a reprezentat Romania la intrecerea care a avut loc la Belgrad (Serbia) si in calitate de arbitru, dar a urmarit si cum elevii sai cistiga medalie dupa medalie.

CS Ceahlaul lupta pentru un mondial de karate la Piatra Neamt

logo login20191015 3Municipiul Piatra Neamt ar putea fi gazda unei editii a Campionatului Mondial sau European de karate traditional sau in stilul shotokan-fudokan. Este dorita organizarea unei astfel de intreceri, mai ales ca Romania este o forta in acest sport, iar propunerea a venit din partea Clubului Sportiv Ceahlaul.