logo csc

top2

Mihaela Macsim, cinci medalii la mondiale

logo login20191015 3Mihaela Macsim a reusit o performanta greu egalabila la Campionatele Mondiale de Radioamatorism, care au avut loc in perioada 19-23 octombrie in Germania, la Bielefeld.

In concursul junioarelor II, Macsim a terminat pe locul al treilea in toate cele patru probe in care s-a aflat pe lista de start: receptie, receptie indicative, transmitere si trafic radiosimulat. "Careul de bronz" a fost completat cu o a cincea medalie de aceeasi culoare, in concursul pe echipe, Romania terminind intrecerea mondiala in urma Belarusului si a Rusiei.

CS Ceahlaul, cu trei reprezentanti la mondiale de radioamatorism

radioamatorism1Sectia de radioamatorism a ClubuluI Sportiv Ceahlaul Piatra Neamt va fi reprezentata de trei oameni la Campionatele Mondiale din perioada 19-21 octombrie, care vor fi in Germania la Bielefeld.

Inca juniori I, Mihai Airinei va concura in intrecerea seniorilor, in timp ce la junioare II va fi Mihaela Macsim. Cei doi sint in fotografie alaturi de Gheorghe Paisa, antrenor la CS Ceahlaul, dar si selectioner al nationalei tricolore care va face deplasarea in Germania.

CS Ceahlaul, cu echipa la nationalele de telegrafie viteza

gheorghe paisa2O echipa de cinci sportivi legitimati la sectia de radioamatorism a Clubului Sportiv Ceahlaul concureaza la Campionatele Nationale de specialitate, proba de telegrafie viteza. Intrecerea are loc in perioada 28 septembrie - 2 octombrie, la Suceava.

Aur si bronz la "unde ultra-scurte"

gheorghe paisa1Clubul Sportiv Ceahlaul a fost anuntat de Federatia Romana de Radioamatorism ca a omologat rezultatele inregistrate la Campionatele Nationale pentru unde "ultra-scurte" pe echipe. Astfel, sectia de "radio" a mai imbogatit palmaresul cu o medalie de bronz si una de aur.