Atleții nemțeni și-au confirmat valoarea

20230223Atleții de la CS Ceahlăul Piatra-Neamț au confirmat așteptările la Campionatul Național rezervat categoriilor seniori și tineret, desfășurat sâmbătă, la București. Cu bila de 4 kilograme, Diana Ioana Țigănașu a redevenit campioană națională de seniori, cu o aruncare de 13 metri și 75 centimetri, Însă antrenorul se bucură doar pentru obținerea medaliei de aur.

Un alt titlu din echipa aruncătorilor CS Ceahlăul l-a realizat sportivul Cătălin Gherasim, la aruncarea bilei de 7 kilograme. Cu performanța de 15 metri și 88 centimetri, el a intrat în posesia medaliei de aur în secțiunea tineret, respectiv a medaliei de bronz la categoria seniorilor. Celelalte medalii ale delegației atleților CS Ceahlăul în concursul național de sâmbătă le-a asigurat atleta Adina Ionela FÎrțală. Aruncarea de 12 metri și 30 centimetri a ajutat-o să încheie concursul pe locul II la categoria tineret, respectiv locul III la secțiunea seniorilor.
"Stăm chiar foarte bine cu aceste rezultate, gândindu-ne doar la faptul că am fost nevoiți să ne pregătim in condiții vitrege", a completat profesorul Dan Cojocaru. Sâmbătă și duminică, atleții aruncători de la CS Ceahlăul revin in Capitală pentru noi provocări. Cătălin Gherasim va participa În proba aruncării de suliță, iar Diana Țigănașu și Adina Fîrțală la cea de disc. Competiția va fi desfășurată pe arena "Iolanda Balaș-Soter", iar obiectivele performerilor noștri vizează clasarea pe locuri fruntașe in condițiile in care nu s-au antrenat În condiții specifice.


Tipărire   Email