Avem medalie la nationalele de copii

logo login20191015 3Clubul Sportiv Ceahlaul Piatra Neamt si-a imbunatatit salba de medalii in 2011 cu inca una de bronz adusa de la Campionatele Nationale de copii de Oana Velea. Aceasta este prima sportiva care ii aduce Alinei Militaru o medalie in cariera sa de antrenoare la CS Ceahlaul.

 

 Velea a cistigat bronzul la traitlon, in intrecerea rezervata categoriei „copii 3“, nascuti in anii 2002-2003. Probele care i-au adus locul 3 pe tara au fost 40m sprint, aruncarea mingii de oina si saritura in lungime. Cealalta copila a Alinei Militaru, Ioana Afemei, a incheiat pe locul 6 proba de sprint pe 50m si pe locul 9 cursa de 150m, ambele la categoria „copii 2“, nascuti in anii 2000-2001.

„Au fost atente, au vrut sa fie in frunte si sint fete muncitoare. Sint rezultate pe care le merita si care le dau sperante pentru viitor“, a declarat Alina Militaru.

Important este de stiut ca cele doua mici atlete pietrene au obtinut aceste rezultate desi parctica atletismul de numai o luna si jumatate.

O alta antrenoare a CS Ceahlaul, Iulia Negura Olteanu, a avut doua fete la nationalele de copii. La „copii 2“ a terminat cu argint proba de triatlon atleta Catalina Iancu. Aceasta este inca legitimata la CS Cimentul Bicaz, unde a fost antrenata de Constantin Adam. In ultimele saptamini, Iulia Negura a avut-o insa la pregatire, iar in toamna sportiva va fi la CS Ceahlaul, avind in vedere ca vrea sa fie eleva a LPS Piatra Neamt.


Tipărire   Email