Mihai Mihuț pregătește, acasă, un nou titlu continental, dar la seniori

mihai mihut1Pietreanul Mihai Mihuț se bucură că a avut, la rândul său, o contribuție în faptul că oficialii federali au acceptat să parcurgă stagiul pregătirii centralizate din aceste zile, în orașul nostru. "La nivel național, Piatra Neamț și clubul Ceahlăul oferă aproape cele mai bune condiții de pregătire pentru obiectivele dorite imediat în lotul de lupte greco-romane", susține campionul european, legitimat acum la CS Dinamo București.


Antrenamentele luptătorilor "tricolori" pot fi desfășurate pe trei saltele, iar condițiile de masă, cazare și recuperare sunt cele mai bune din întreaga țară. "Sauna și sala de forță sunt separate de restul complexului, muntele ne stă la îndemână, iar stadionul este chiar la doi pași pentru continuarea programului de antrenament", adaugă Mihai Mihuț. Acesta se bucură că acum are oportunitatea de a fi urmărit în timpul antrenamentelor chiar de soția Elisabeta și cei doi băieți ai lui. Peste numai trei săptămâni, luptătorul pietrean va concura în cadrul celui mai important turneu al carierei de până acum. În concursul continental (Europeanul de seniori), Mihăiță va participa cu un singur gând: să ocupe locul I și implicit să obțină un nou titlu european.
"Dacă mă ajută Dumnezeu și voi fi ferit de accidentări, iar pregătirea va merge conform planului stabilit, vreau să readuc titlul acasă, în România! Alt obiectiv pentru mine, nu există". Șapte este numărul kilogramelor pe care performerul nostru trebuie să le "dea jos".
Exceptând clubul Dinamo București, alături campionului european pietrean Mihai Mihuț, În toată perioada pregătitoare participării la Campionatul European au mai venit câțiva oameni. Vitamin Aqua, respectiv terapeuții Loredana Scutariu și Sebastian Stelea sunt cei care au ținut să-i fie performerului nostru în cantonamentul de acasă.
"Cu ajutorul acestora, nu am cum să nu ajung acolo unde îmi doresc foarte mult!", a conchis luptătorul Mihai Mihuț.


Tipărire   Email